داستان اسباب کشی من

سلام امروز چهارشنبه ۹ مرداد / ۳۱ جولای هست و پنجمین  روزی هست که رسمی و سومین روزی که واقعی توی خونه جدید هستیم. خدا رو شکر از این خونه خیلی خیلی خیلی راضی هستیم  ، همه چیش خوب و عالیه و جای هیچ حرفی رو باقی نذاشته. البته هنوز خونه رو کامل نچیدیم اما خب به مرور ایشالا اونم انجام میشه. انقدر جادار و بزرگه که فکر کنم جا اضافه هم بیاریم. خیلی از این بابت خوشحالم چون تنگی جا واقعا خیلی منو عصبی میکنه . تو خونه قبلی دیگه  داشتم دپرس میشدم. فقط فعلا اینترنت نداریم که اونم گفتن ۶ اگست یعنی ۶ روز دیگه ، البته اگه مثل اون دفعه بدقولی نکنن و به موقع اینترنت رو وصل کنن. فعلا پست هام رو توی ورد مینویسم و به محض اینترنت دار شدن آپلودشون میکنم.

داستان اسباب کشیمون هم خیلی بامزه بود. این بهترین اسباب کشی ای بود که تا حالا داشتیم و واقعا بهمون خیلی خوش گذشت ! داستان از این قرار بود که ما شنبه حونه جدید رو تحویل گرفتیم و دوشنبه هم باید خونه قبلی رو تحویل میدادیم . یعنی دو روز کامل وقت داشتیم برای بردن وسایل. از اونجا که وسایل خیلی زیادی نداشتیم(!)  ، یعنی در اصل فکر میکردیم که وسایل خیلی زیادی نداریم  ، گفتیم روز او ل یعنی شنبه ، خرده ریز ها که همه توی چندین کارتن بودند رو خودمون دو سه دور با ماشین میبریم ، بمونه وسایل های بزرگ که اون هم یکشنبه دو ساعت به وانت میگیریم و میبریم. اما چشمتون روز بد نبینه که  بردن همین کارتن ها که ما فکر میکردیم کلا به دو سه دور تموم بشه ، به زور و زحمت به اندازه ۶ بار رفت و امد از ما وقت و انرژی گرفت .

 روز شنبه شروع کردیم بردن وسایل ها. از خونه قبلی تا خونه جدید ۲۰ دقیقه  با ماشین راه هست. یعنی ۴۰ دقیقه رفت و برگشت. بالا و پایین بردن وسائل ها رو هم که حساب کنیم ، هر سری رفت و امد حدودا ۲ ساعت زمان میبرد.چون عجله ای هم نداشتیم  بینش معمولا میرفتیم چیزی میخوردیم یا استراحتی میکردیم ، برای همین اصلا بهمون فشارنیومد که هیچ خیلی هم خوش گذشت. مثل تفریح بود برامون . جالبش این بود که شبش هم افطاری دعوت بودیم و خیالمون راحت بود بعد از این همه خستگی شب میریم اونجا و حسابی صفا میکنیم. که همینطور هم شد. سری سوم وسائل ها رو بردیم ، دیگه حمام خونه جدید رو هم افتتاح کردیم و رفتیم یه دوش گرفتیم و سریع حاضر شدیم و رفتیم مهمونی. توی مهمونی (هم که توی یه سالن بود از موهای من رونمایی شد و همه کلی هیجانزده شدن و کلی کف کردن و خوششون اومده بود و مرد و زن به من تبریک میگفتن. یه سری ها بودن که برای اولین بار میدیدیمشون ، این بنده خداها مونده بودن چیو باید تبریک بگن . فکر میکردن ما تازه عقدی عروسی ای چیزی کردیم و ملت دارن  یه همچین چیزی رو مثلا تبریک میگن. خیلی شرایط خاص و جالب و خنده داری شده بود. ما هم که از همه دیر تر رفته بودیم و همه مهمونا اومده بودند و مهمونی هم که توی سالن بود دقیقا حس عروس دوماد بودن بهمون دست داده بود خلاصه خیلی خوش گذشت و واقعا افطاری شاهانه ای هم بود و حسابی خستگی مون در رفت.

قرار بود بعد مهمونی باز هم یه سری دیگه وسایل ببریم که دیدیم خیلی خسته ایم و وقت هم داریم و لزومی نداره که به خودمون فشار بیاریم. رفتیم خونه قبلی خوابیدیم و بقیه کارها رو گذاشتیم برای فردا. فرداش یکی از دوستامون یه وانت گرفت و اومد که کمک کنه و وسایل بزرگها رو ببریم. توی وانت تشک و تخت و میز های کامپیوتر و یکی دو تا میز دیگه جا شد و ما هم توی ماشینمون رو دوباره پر گردیم و با هم راه افتادیم به سمت خونه جدید. هوا هم کاملا افتابی بود. گفتم که مسیر ۲۰ دقیقه راه بود. ۱۰ دقیقه اول رو که رفتیم هوا کاملا کاملا افتابی بود. بعد یه دفعه ابرها اومدندو نم نم بارون گرفت. من خیالم راحت بود که تا بخواد بارون شدید بشه ما رسیدیم خونه. اما چشمتون روز بد نبینه دققا ۵ دقیقه اخر انگار خدا شبر اب آسمون رو باز کرد و یک دفعه چنان بارونی گرفت که به عمرم ندیده بودم!!! یعنی شدید ترین بارونی که فکرشو میکنین. بله درست حدس زدید . همه وسایل های ما منجمله تشکمون خیییییییس آب شد. و جالبش این بود که به محض اینکه رسیدیم خونه و دوستمون که رانندگی وانت رو میکرد سریع رفت توی پارکینگ ، بارون بند اومد و دوباره هوا افتابی افتابی شد !!! همسر جان می خنددید و من هم تو فکر پیدا کردن حکمت این اتفاق عجیب بودم ! و هر دو ، یعنی من و همسر جان بالاتفاق به این نتیجه رسیدیم که این بارون نشانه پاکی و روشنایی و برکت بزرگ زندگیمون بود ، ان شاا.. که سلامتی ها و  نعمتها و فراوانی ها و موفقیت ها و شادمانی ها  مثل همین بارون عجیب و یک دفعه ای  توی زندگیمون میباره ، شاید از جایی که اصلا فکرشو نمی کنیم . با این فکر کلی خوشحال شدیم و خوشحال شدیم از اینکه خدا از طریق این بارون پاک و یک دفعه ای باهامون حرف زده.

خلاصه … ادامه ماجرا…

ما که یه تنبلی کرده بودیم و تخت رو باز نکرده بودیم ، اینجا کار دستمون داد و هر کاری کردیم تخت از راه پله ها بالا نیومد. هر طوری که همسر جان و دوستمون که بگی امتحان کردند اما نشد که نشد و مجبور شدیم دوباره برش گردونیم توی پارکینگ و بازش کنیم و بیاریم بالا. فقط در اثر تقلای زیاد گوشه های تخت کلی آسیب دید و چون رنگش هم سفیده یه کمی مشخصه این خراش ها. اما خب چه میشه کرد ، اسباب کشی این چیزها رو داره دیگه. وسایل ها هم قرار نیست همیشه نو و دست نخورده باقی بمونن و این خراش ها نشونه جریان داشتن و رو به جلو رفتن زندگیه.

بعد هم تشک رو اوردیم بالا و گذاشتیم توی بالکن و زیر افتاب که خشک بشه. همون افتاب داغی که برای چند دقیقه  رفت تا زندگی ما سرشار از بارون رحمت الهی بشه . و خیلی سریع برگشت تا حالا تشک کاملا خیس رو خشک کنه.

یکشنبه دو بار دیگه هم رفتیم ادامه وسایل های کممون (!) رو بیاریم . بعد از ظهرش هم به کارپت کلینر اومد که موکت ها رو بشوره ( اینجا باید خونه رو تمیز و دسته گل به همراه گواهی موکت شوری تحویل بدی ) و دفعه دوم تا آخر شب موندیم که خونه رو حسابی تمیز کنیم. دیگه اخر شب هم یه سری دیگه وسایل بردیم و باز هم تموم نشد که نشد ! و یه کوچولو دیگه وسایل موند که گفتیم فردا صبح که میایم کلید رو تحویل بدیم یه سر میایم اینجا و این چند تا تیکه رو هم بر می داریم.

ترفند طلایی اسباب کشی بی دردسر

۱) ابتدا لیستی از کارهایی که باید انجام گیرند

،با حفظ ترتیب و زمان بندی و همچنین لوازمی که باید جا به جا شوند، بر روی کاغذ یادداشت کرده، سپس مرحله بسته بندی را آغاز کنید.

۲)بدانید برای بسته بندی به چه موادی نیاز است:

طناب، جعبه های ضخیم مقوایی در اندازه های مختلف (شما می توانید این قبیل جعبه ها را از فروشگاه هایی مانند سوپرمارکت ها به مبلغ اندک خریداری کنید)، جعبه های پلاستیکی یا چوبی مخصوص میوه، پارچه، چسب نواری محکم و پهن، منگنه، برچسب، بند، پلاستیک های حباب دار مخصوص بسته بندی شکستنی ها، روزنامه های باطله، ماژیک درشت مشکی یا آبی و قرمز برای بسته بندی نیاز است.

۳) پیش از بسته بندی، لوازم را شسته و یا پاک کنید.

البته این مسئله در مورد ظروف مصرفی، لیوان ها، آئینه، کریستال ها و امثال اینها باید به صورت مجدد در محل جدید نیز انجام گیرد.

 

۴) اگر جعبه های هر یک از لوازم شکستنی را هنوز نگه داشته اید،

در مرحله بسته بندی، ابتدا آنها را در لا به لای پارچه، روزنامه یا پلاستیک پیچیده سپس در داخل جعبه مخصوص شان قرار دهید. در غیر این صورت با بسته بندی محکم تر هر یک از آنها به صورت جداگانه، در نهایت همه را در کنار هم در جعبه ای بزرگ با دقت بچینید.

۵)پیش از قرار دادن لوازم در جعبه های مقوایی،

از محکم بودن اتصالات آنها، اطمینان حاصل کنید.

۶)چطور شروع کنیم؟ بسته بندی را چگونه انجام دهیم؟

اسباب‌کشی همیشه سخت است و با این همه کار که روی سرمان ریخته، معلوم نیست از کجا باید شروع ‌کنیم. پس اولین قدم، دسته‌بندی و نظم دادن به همه لوازم است.

۷) کارتن‌های اسباب‌کشی

باید ببینید که می‌خواهید سر‌کیسه را شل‌کنید و کارتن‌های محکم و درست و حسابی بخرید، یا به کارتن‌های بازیافتی هم قانع هستید؟ چه سایزی انتخاب می‌کنید؟ بزرگ که همه‌چیز در آن جا‌بشود یا کوچک و قابل اطمینان؟ اگر کارتن بیش از حد بزرگ باشد، جابجایی آن بصورت ایمن خیلی سخت می‌شود. حتی ممکن است بخاطر وزن زیاد پاره‌شود. در آخر باید ببینید چه تعداد کارتن لازم‌داریم.

۸) نکات آسان و طلایی برای بسته‌بندی

خیلی از ما وقت کافی برای آماده‌شدن برای اسباب‌کشی نداریم و گرچه خودم همیشه به همه می‌گویم ۸ تا ۱۲ هفته قبل از تاریخ جابجایی شروع به جمع‌و‌جور کردن و بسته‌بندی لوازم کنید، می‌دانم که اغلب آدم‌ها اینقدر وقت ندارند و ۸ تا ۱۲ هفته فرصت خیلی لاکچری بنظر می‌رسد.

پس به یک سری ترفند ‌ها نیاز دارید تا به این کار سرعت بدهید و قبل از رسیدن کارگر‌های باربری، همه‌چیز را آماده‌کنید.

شما می‌توانید خدمات بسته بندی را به کارکنان مجرب و متخصص باستان بار بسپارید.

۹) برای یک اثاث کشی بی‌دردسر به چه نیاز است؟

برای تجربه یک اثاث‌کشی بی‌خطر و سریع، یک سری چیز‌ها نیاز دارید که اگر خسیس‌بازی در‌نیاورید و از همان اول بخریدشان، خیلی کارتان راحت‌تر می‌شود. کارتن محکم و مناسب به تعداد کافی و در سایز‌های مختلف، نوار چسب بزرگ برای محکم کردن کارتن‌ها و بستن کارتن‌های پر‌شده، کاتر و قیچی، کلی روزنامه باطله، ماژیک و برچسب برای علامت زدن روی کارتن‌ها، نخ شیرینی برای محکم‌کردن و بستن بعضی چیز‌ها، پلاستیک حباب‌دار

۱۰) نکات چیدن لوازم را در کامیون اتوبار فراموش نکنید!

وقتی همه‌چیز را جمع‌کردید و کامیون رزرو کردید، باید از قبل برای روز اسباب‌کشی برنامه‌ریزی کنید که چطور کارتن‌ها داخل کامیون گذاشته‌شود تا چیزی آسیب‌نبیند. البته شما می‌توانید این خدمات را به کارکنان مجرب و متعهد باستان بار بسپارید.

۱۱) بسته‌بندی لوازم اصلی منزل را به کاردان بسپارید!

لوازم منزل مخصوصا تکه‌های بزرگش هم سنگین و بد‌بار است و هم گاهی نیاز به باز‌کردن و جدا‌کردن قطعات دارد. به این بدبختی این را هم اضافه کنید که بیشتر اتوبار‌ها توقع دارند وقتی می‌رسند همه این لوازم آماده جابجایی باشد. بیشتر شرکت‌های باربری در ازای مبلغی این‌کار آماده‌کردن لوازم بزرگ و دشوار را برایتان انجام می‌دهند. اگرچه اولش ساده بنظر می‌رسد، ممکن است اگر اشتباهی بکنید، موقع رسیدن به خانه جدید، وسیله مورد‌نظر دیگر روشن نشود.

چگونه وسایل سنگین و بزرگ را در اسباب‌کشی حمل کنیم؟

۱۲) لوازم الکترونیکی به یک بسته بندی ویژه نیاز دارند

اگر‌چه باز‌کردن قطعات جانبی و بسته‌بندی این لوازم آسان‌تر از گروه‌قبلی است، اما بسته‌بندی درست آن‌ها نیاز به کمی مهارت دارد.

اگر همه سیم‌ها و کابل‌ها و قطعات را درست برچسب‌بزنید و بسته‌بندی‌کنید، هیچ قطعه‌ای گم نمی‌شود و بعدا دوباره براحتی می‌توانید وسیله برقی را سر‌هم کنید.

۳) قاب عکس، تابلو ها و لوازم زینتی را فراموش نکنید

یک بار موقع اسباب‌کشی همه قاب‌ها را روی هم گذاشتم و نوار‌چسب دورشان پیچیدم. با اینکه خوش‌شانس بودم و هیچکدام از شیشه‌های قاب‌ها نشکست، ولی موقع باز‌کردن چسب، لایه رویی رنگ قاب آسیب دید. پس همیشه چهار‌گوشه قاب‌ها را روزنامه‌پیچ کنید تا موقع جابجایی ضربه نخورد و رنگش هم با چسب کنده نشود.

حتما هم از کارتن کوچک یا متوسط و محکم استفاده‌کنید و کف کارتن را با نوار‌چسب محکم‌کنید.

۱۴)بسته‌بندی دیس، بشقاب و لوازم چینی

برای این‌کار حتما لایه‌ای از توپ‌های روزنامه مچاله‌شده کف کارتن بگذارید و بعد از چیدن ظرف‌ها دوباره روی آن‌ها هم همین‌کار را تکرار‌کنید. یادتان باشد ظروف تخت را بصورت افقی کف کارتن نچینید. آن‌ها را روی لبه‌شان بگذارید. چون در حالت افقی دست‌انداز‌های توی راه باعث شکستنشان می‌شود. تک‌تک ظروف را جدا‌گانه لای روزنامه یا نایلون حباب‌دار بپیچید و حتما روی کارتن بنویسید «شکستنی» و محتویات هر‌کارتن را لیست‌کنید و کارتن‌ها را شماره‌گذاری کنید تا بعدا برای پیدا‌کردن هر‌چیز به دردسر نیفتید.

ترفندهای حمل و نقل وسایل شکستی در اسباب‌کشی

۱۵ )کارتن مخصوص برای لوازم ضروری

برای چند‌شب آخر اقامت در خانه فعلی و چند شب اول رفتن به خانه‌جدید که لوازمتان جمع‌شده و زندگی سخت می‌شود، یک سری لوازم ضروری دم‌دستی را که می‌دانید در این چند‌روز لازمتان می‌شود داخل یک کارتن بگذارید تا در این مواقع بتوانید از آن استفاده‌کنید.

چیز‌هایی مثل یکی دو‌تا بشقاب و قاشق، لیوان، تنقلات، دستمال‌کاغذی، چراغ‌قوه، ابزار سفری جمع‌و‌جور، چاقو، کبریت، شامپو، صابون، یک دست لباس تمیز، مدارک مهم و مورد‌نیاز، فلاسک چای، کیت کمک‌های اولیه و این‌جور چیزها.

۱۶)به هنگام چیدن لوازم، درون هر نوع جعبه ای به خصوص مقوایی، میزان تحمل وزن لوازم توسط جعبه و اتصالات آن را در نظر بگیرید تا در حین جابه جایی مشکلی پیش نیاید. (به منظور محکم تر کردن اتصالات جعبه مقوایی می توانید از چسب های نواری پهن استفاده کنید).

۱۷) برای حمل راحت تر و استحکام بیشتر جعبه ها، کاربرد طناب های ضخیم نیز بسیار مناسب است.اسباب کشی همواره از جمله امور مشکل، به ویژه برای خانم های خانه است. لذا به منظور انجام هر چه راحت تر، سریع تر و بدون خسارت آن و همچنین رفاه بیشتر خودتان به ارائه نکاتی می پردازیم که توجه به آنها شما را در انجام این پروژه یاری خواهد داد

۱۸) پس از بسته بندی وسایل و قرار دادن آنها در جعبه ها، تعداد آنها را شمارش کنید تا در این میان جعبه ای گذاشته نشود.

۱۹) در روی هر جعبه پس از اتمام کار بسته بندی، برچسبی حاوی لیست وسایل و لوازم داخل آن چسبانده و در صورتی که اجناس داخل آن شکستنی است، با ماژیک قرمز این کلمه و همچنین محلی را که این لوازم به آن تعلق دارند، به صورت درشت بر روی جعبه یا برچسب بنویسید. به این ترتیب هر یک از جعبه ها به محض انتقال به مکان جدید، در آن فضای اشاره شده قرار گیرد. با این روش، نظم بیشتر و سریعتر در محیط حاکم می شود.

 

۲۰) به منظور جلوگیری از کثیف شدن فرش و به خصوص ریشه های آن به هنگام جا به جایی، ابتدا پارچه ای را در قسمت ریشه ها به صورت دولا به گونه ای قرار دهید که ریشه در بین دو لایه پارچه واقع شود، سپس فرش را با پارچه لوله کنید. در نهایت اگر پارچه بزرگ دیگری در دسترس دارید، به دور فرش لوله شده نیز بپیچید.